Leuke bijzettafeltjes zie je steeds vaker in de zithoek. Salontafels worden steeds vervangen voor een paar kleine bijzettafels. Salontafels zijn een stuk groter en daarom ook moeilijker te verslepen. De kleinere bijzettafeltjes zijn erg handig in gebruik. Je versleept ze makkelijk van zitplaats tot zitplaats waardoor je alles makkelijk bij de hand hebt. In tegenstelling tot de salontafel zijn de kleine tafeltjes prettig en flexibel in gebruik.

Verschillende stijlen

Voor elk interieur zijn er bijzettafels te vinden. Heb je een landelijke woonstijl? Dan zijn houten of metalen tafeltjes ideaal. Bij een loft horen ruwe en stoere meubelen en ook deze stijl vind je tussen de bijzettafels.  Heb jij meer strakke en trendy woning? Dan staan fijne tafeltjes met strakke lijnen heel goed. Je bepaalt natuurlijk uiteindelijk zelf welke uitstraling je bijzettafel dient te hebben, waar het komt te staan en bij welke andere meubelen of accessoires dit moet aansluiten.

Praktisch en decoratief

Met een bijzettafel kun je een verloren hoekje stijlvol invullen. Een bijzettafel kun je bijvoorbeeld gebruiken om al je woonaccessoires op te tonen. Het kan bijvoorbeeld dienen als plantenhouder of om een kunstwerk tot zijn recht te laten komen. Wat ook erg handig is om een tafellamp op je tafeltje te plaatsen naast je favoriete bank waar je urenlang boeken leest. Een klein tafeltje is dus altijd erg handig en multifunctioneel. Naast dat ze erg praktisch zijn, zijn ze ook een echte eyecatcher in huis. Je kunt meerdere bijzettafels in je interieur verwerken. Ze komen overal wel van pas. Je kunt ze zelfs gebruiken als nachtkastje in je slaapkamer.

Ruime keuze aan bijzettafels

Voor een speels effect is het leuk om tafeltjes uit te kiezen die verschillen van maat en hoogte. Hierdoor kun je een speelse look creëren door de tafeltjes een beetje over elkaar heen te zetten. Ga jij voor vierkant, rond of een combinatie van beide? Kies wat jij het leukst vind en wat het beste bij jouw woonstijl past. Een krukje kan ook dienen als bijzettafel, multifunctioneel in gebruik. Er zijn zoveel leuke bijzettafels verkrijgbaar. Waar gaat jouw keuze naar uit?