Een nieuwe kamer en een oude trap

Als je van plan bent om je huis een opfrisbeurt te geven door de kamer op nieuw in te richten komt er vaak meer bij kijken dan je denkt. Zodra je de kasten van de muur weghaalt om ze aan de andere kant neer te zetten, zie je pas hoe vies of verkleurd de muren zijn. Het is bijna onmogelijk om er niets aan te doen. Wellicht kun je de vieze strepen die op de muur zijn ontstaan nog verwijderen door een klein beetje bleek in een bakje te doen en met een afwasborstel aan te brengen op de muur. (let op, dit kan alleen bij witte muren!). Maar vaak dient er toch wel een likje verf aan te pas te komen. Zodra je jouw kamer opnieuw hebt ingericht en deze weer spik en spam in orde is, loop je de gang op en zie je de trap….

Ook de trap heeft een verfje nodig

Nu je kamer zo mooi is valt het pas extra goed op hoe slecht de trap eruit ziet. Wat zonde is dat nu, zal je waarschijnlijk denken. Een muur een nieuw verfje geven dat lukt nog wel, maar een trap schilderen is een ander klusje. De trap heb je dagelijks nodig en dient ook slijtvast behandelt te worden. De trap schilderen is daardoor één van de lastigste schilderklussen in huis. Om veel stress en ergernissen te voorkomen kun je het schilderen van de trap wellicht beter uitbesteden aan de binnenschilder?

De binnenschilder klaart de klus

Vraag de binnenschilder om hulp bij het schilderen van de trap, dan weet je zeker dat de klus goed, strak en snel geklaard wordt. Ga zelf niet lopen hannesen en ergeren maar vul het contactformulier op onze website in. Wij brengen je snel in contact met meerdere gerenommeerde binnenschilders in jouw regio. Eerst ontvang je een aantal offertes waaruit je zelf de beste kunt kiezen. Zo weet je zeker dat je trap er binnen enkele dagen weer prachtig uitziet en een mooie toegang biedt naar de prachtige kamer van jou!